Kërko...

Currency: EUR

Sign In

Form Albania

Agjensi Real Estate

e vendosur në zemër të Tiranës duke u ofruar klientëve zgjedhjen e pronave në rajone të ndryshme.

Gjeni apartamente, vila në shitje, qera & qera ditore, zyra, truall me çmime okazion.

Form Albania

Agjensi Real Estate

e vendosur në zemër të Tiranës duke u ofruar klientëve zgjedhjen e pronave në rajone të ndryshme.

Gjeni apartamente, vila në shitje, qera & qera ditore, zyra, truall me çmime okazion.

Zhvillim Prone

I japim vlerën e humbur pronave tuaja nëpërmjet proceseve tona të zhvillimit të pronës. Identifikojmë, studiojmë dhe ofrojmë projekte serioze zhvillimi për ato prona që janë prekur nga kalimi i viteve dhe që kanë mungesë kapitali për investim.

Interior Design

Form kërkon të kthehet në pikën tuaj të referencës për të gjitha shërbimet e lidhura me pronën. Një kompani e vogël, e përkushtuar ndaj detajeve dhe me një dashuri të madhe për estetikën. Paralelisht me gjetjen e pronës perfekte për Ju, ne përpiqemi t’u ofrojmë dhe zgjidhje emocionuese në interior design, me mobilje dhe dekor të cilësisë së lartë.

Zhvillim Prone

I japim vlerën e humbur pronave tuaja nëpërmjet proceseve tona të zhvillimit të pronës. Identifikojmë, studiojmë dhe ofrojmë projekte serioze zhvillimi për ato prona që janë prekur nga kalimi i viteve dhe që kanë mungesë kapitali për investim.

Interior Design

Form kërkon të kthehet në pikën tuaj të referencës për të gjitha shërbimet e lidhura me pronën. Një kompani e vogël, e përkushtuar ndaj detajeve dhe me një dashuri të madhe për estetikën. Paralelisht me gjetjen e pronës perfekte për Ju, ne përpiqemi t’u ofrojmë dhe zgjidhje emocionuese në interior design, me mobilje dhe dekor të cilësisë së lartë.
Android 2090
Android 2090
2022-03-30
Excellent Service !
Andrea
Andrea
2022-03-30
5 star service!
Grisela Avduli
Grisela Avduli
2022-03-30
Great service and communication throughout the process. Answered any and all questions I had about the process.Highly recommended👍🏻
Luiza Marku
Luiza Marku
2022-03-30
Zyra imobiliare qe ben diferencen ne Tirane.
Ina Ndrecka
Ina Ndrecka
2022-03-29
Reliability, commitment and striving for excellence are properties of this Agency. Highly recommendable.
Aldo Hamzallari
Aldo Hamzallari
2022-03-29
Profesionista të vërtetë! Shërbime imobiliare gjithëpërfshirëse (one-stop shop).
Stela Vllahu
Stela Vllahu
2022-03-29
An agency that offers services with great dedication and a proffesional and effective staff👏👏👏
Juled Keci
Juled Keci
2022-03-29
Zyra ishte ne qender te Tiranes dhe aksesueshme nga rruget kryesore. Stafi ishte shume i komunikueshem dhe profesional. Shume te qarte ne bisedim dhe transparent.
Eni Liko
Eni Liko
2022-03-29
The best real estate agency I have ever dealt with! It was very helpful and I did a good choice on choosing you.
Klidi Ducellari
Klidi Ducellari
2022-03-29
In addition to professional service and maximum commitment by agents in this office you will find a wider range of services that sets it apart from any other office in Tirana! Excellent and positive staff! Good job guys!!!