Kërko...

Currency: EUR

Sign In

Rreth Nesh

Një kompani e dedikuar drejt detajeve dhe me një pasion të madh për pronat e cila ka si qëllim të përmbushi kërkesat e klientëve dhe të shtojë vlerë në treg.
Scroll Down To Discover

Misioni

01

Ne synojmë tu japim klientëve tanë një shërbim të specializuar dhe profesional duke ofruar një shumëllojshmëri pronash.


Vizioni

02

Të sigurojmë arritjen e standarteve më të larta të shërbimit për klientët tanë dhe për të bërë proçesin e transaksioneve sa më të lehtë.


Vlerat

03

Komunikimi, përkushtimi dhe kujdesi ndaj klientit janë vlerat thelbësore që burojnë nga çdo aktivitet që ne ndërmarrim.


Form Albania Real Estate - Properties & Design

Form është një studio koncepti e cila bashkëvepron në tre dimensione të ndryshme lidhur me pronën:

1- Pasuri e paluajtshme
2- Zhvillim prone
3- Dizajn i brëndshëm

Kjo ide lindi si pasojë e boshllëkut që ekziston midis këtyre shërbimeve në tregun shqiptar. Kështu, Form vendosi të sjellë për herë të parë në Shqipëri, një one stop shop për të gjitha shërbimet e përmendura me sipër. Një kompani e vogel, dedikuar ndaj detajeve, me një dashuri të madhe për estetiken, e cila synon të permushë nevojat e klienteve dhe të krijojë vlerë të shtuar për tregun.

Na kontaktoni për më shumë informacion rreth projekteve tona të bashkëpunimit.

Form Properties
& Design
17
Agjentë
4596
Klientë
200
Prona të reja cdo javë

Form Properties & Design

Shërbime të tjera që ofron Form Properties

Pavarësisht tregut të pasurive të paluajtshme dhe gjetjes së opsionit perfekt për shtëpi, dyqane, zyra apo restorante, Form Properties ndihmon klientët me projekte interesante dizajni dhe mobilje e dekor të cilësisë së lartë duke bashkëpunuar me arkitektë e dizenjues profesionalë duke i shtuar vlerën dhe funskionalitetin prones.
Shërbime të tjera që Form Properties ofron për ju :

Zhvillim Prone

Ne synojmë të gjejmë mundësitë perfekte për ti ridhënë jetë dhe shtuar vlerë pronave të vjetra dhe të braktisura duke filluar nga shembja dhe riorganizimi i mureve, rinovimi i dyshemeve, optimizimi i hapësirave etj.

Më Tepër

Interior Design

Form Properties ofron edhe Interior Design duke bashkëpunuar me dizenjues dhe arkitektë për të krijuar projekte që janë veçanërisht të ndryshëm nga njëri tjetri dhe i plotësojnë të gjitha kërkesat e klientëve tanë.

Më Tepër

Qira Ditore

Apartamente me qira ditore të tipologjive të ndryshme. Apartamentet kanë arredim modern dhe ofrojnë të gjitha lehtësirat e mundshme.Zgjidhni apartamentin që dëshironi dhe për sa kohë të dëshironi.

Më Tepër