Kërko...

Currency: EUR

Sign In

Apartamente Qera Ditore

Escape është konceptuar pikërisht per t’ju dhënë ndjesinë e largimit nga realiteti juaj i lodhshëm i perditshëm. Qoftë ky largim diku afër kryeqytetit, në një vilë ne periferi të Tiranës, për ti dhënë jetë festave tuaja ose për të krijuar kujtime me të dashurit e zemrës. Qoftë ky një largim total nga realiteti juaj në zona të bregdetit, në zhurmen e gjinkallave dhe aromën e pishave të cilat ju mirëpresin ne nje experience relaksuese dhe bohemiane. Escape by Form është shtëpia juaj e aventurave.

Apartamente Qera Ditore

Escape është konceptuar pikërisht per t’ju dhënë ndjesinë e largimit nga realiteti juaj i lodhshëm i perditshëm. Qoftë ky largim diku afër kryeqytetit, në një vilë ne periferi të Tiranës, për ti dhënë jetë festave tuaja ose për të krijuar kujtime me të dashurit e zemrës. Qoftë ky një largim total nga realiteti juaj në zona të bregdetit, në zhurmen e gjinkallave dhe aromën e pishave të cilat ju mirëpresin ne nje experience relaksuese dhe bohemiane. Escape by Form është shtëpia juaj e aventurave.

Escape by Form

APARTAMENTE QERA DITORE